január 16., kedd : Gusztáv

kedvenc Add a kedvenceidhez!     Subscribe to TutitippekNews FeedSubscribe to TutitippekComments

Sütősuli

January 30, 2012  
kategória Háztartás, Junior, kiskukta, Sütőiskola

A sütés „gyerekjáték”! Nos ez persze nem igaz, de valóban lehet a sütés gyerekek számára is egyszerű. Hogy ez valóban így legyen, szükség van vállalkozó kedvű gyerekre (azaz Rád), tuti és egyszerű receptekre, valamint sütési alapismeretekre. Recepteket találhatsz Kiskukta rovatunkban, sütési alapismereteket pedig sütősuli sorozatunk segítségével szerezhetsz. Ebben a sorozatban ugyanis expressz elméleti felkészítést adunk, azaz sütési tippeket gyerekeknek: benne sütési előkészületek, fontosabb mértékegységek, hasznos tippek..

A sütősuli sorozat cikkeiben sütéssel kapcsolatos hasznos tippeket és információkat olvashatsz. Javasoljuk, hogy mielőtt elmélyedsz a sütés világában, olvasd át figyelmesen ezeket a rövid írásokat. Így megszerezheted a legfontosabb elméleti alapokat ahhoz, hogy a gyakorlatban is sikered legyen. Mint mindig, most is javasoljuk, hogy kérd felnőtt segítségét, ha kérdésed van.

A sütősuli cikkeket kifejezetten Nektek írtuk, a legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttük egy csokorba, hogy a munkátokat megkönnyítsük.

A sütősuli sorozatot folyamatosan bővítjük, érdemes lesz majd később is beleolvasni.

Sütősuli cikkek:

    Email            Címoldal           

Jelenleg nem lehet hozzászólni .