január 16., kedd : Gusztáv

kedvenc Add a kedvenceidhez!     Subscribe to TutitippekNews FeedSubscribe to TutitippekComments

Tuti receptek

Tuti receptekMinden háziasszonynak van néhány tuti receptje – olyan ételek receptjei, amiket nem csupán könnyen és gyorsan lehet elkészíteni, de nehezen lehet elrontani. Éppen ezért rendszeresen kerül az asztalra, sőt, némelyikük még vendégváró ételként is sikert arat! Azonban egyre többen nem tudnak, akarnak, vagy mernek főzni – a félkész ételek vagy a gyorsétkezdék egyszerűsége azonban nem kárpótolja a házias főzést..

A sajátkezűleg sütött-főzött ételek nem csupán finomabbak, de csakis így tudjuk kontrolálni azt, hogy mit eszünk  –  az alapanyagok minőségét, a zsír, cukor és „üres” kalóriák bevételét, nem beszélve a tartósítószerek, színezékek, ízesítők és egyéb  E- számok mennyiségét!

Persze a válasz erre ismerős – ebben a stresszes életben kinek van ideje, energiája arra, hogy munka után vagy egész hétvégén süssön, főzzön?! A fiatalok általános kifogása az, hogy az életben érdekesebb dolgokat is lehet csinálni, mint a konyhában roskadni. Barátokkal pedig egyszerűbb étteremben találkozni, mint vacsorára meghívni őket. Ne feledkezzünk meg a „reménytelen” esetekről  sem –akik sokszor nagyon büszkén arra hivatkoznak, hogy ők képtelenek főzni (pedig ez már egy régen lejárt feminista lemez). 

 Nos, a tuti receptek sorozatunk a fenti kifogásokra megoldást nyújt. A receptek egyszerűek, gyorsak és nem igényelnek sok tapasztalatot a konyhában – az eredmény pedig tuti finom! Az alábbi válogatott recepteket magunk is (többszörösen!) kipróbáltuk, ezért is tuti receptek. Továbbá tuti tippeket és ötleteket is adunk ahhoz, hogy miképp lehet a recepteket módosítani, ha például nincsen késznél valamelyik szükséges alapanyag vagy egy egészségesebb változatra vágyunk stb stb..

Az ételek nagy részét le lehet fagyasztani, így egy hosszú nap után nem muszáj a konyhában tölteni az esténket. Ajánlunk tuti vendégváró és buli recepteket is, amelyek nem igényelnek sok munkát – mégis büszkén tálalhatjuk fel az eredményt vendégeink számára! Nos ezek a tuti egyszerű és tuti finom receptek:

Tuti levesek – főzelékek

Tuti gyors receptek

Tuti köretek, saláták

Tuti sütemények

Tuti parti, vendégváróreceptek 

A tuti receptek sorozatunkkal párhuzamosan a gyors és egyszerű receptek sorozatunkban egyéb fantasztikus receptek találhatók. A házias receptek pedig magyaros receptek házias változatának a gyűjteménye, amelyek vagy a saját  vagy az olvasóink kedvencei!

    Email            Címoldal           

Jelenleg nem lehet hozzászólni .