január 16., kedd : Gusztáv

kedvenc Add a kedvenceidhez!     Subscribe to TutitippekNews FeedSubscribe to TutitippekComments

Rólunk


Szeretettel üdvözöljük a Tuti Tippek oldalain! A Tuti Tippek Magyarországon egyedülálló weboldalként nő és férfi, fiatal és öreg, kezdő és haladó számára ad kipróbált és bevált tippeket a mindennapi élet leggyakrabban felmerülő kérdéseiben, a következő témakörökben:

  • Receptek – hétköznapokra és ünnepekre, egyszerű, gyors és egészséges receptek, nemzetközi ételek, villámgyors édességek, finomságok gyerekeknek, vendégváró falatok, menüjavaslatok, mindez extra Tuti Tipp tanácsokkal és tippekkel a biztos sikerhez;
  • Egészséges életmód – a leghatékonyabb diéták, méregtelenítési tippek, környezetvédelem, wellness és szépségápolás;
  • Család – tippek aktív családi programokhoz, babázáshoz, gyerekneveléshez;
  • Kreatív ötletek  – ünnepi készülődésekhez, saját készítésű ajándékok és díszek;
  • Otthon  – lakberendezési tippek, dekorációs ötletek, kertápolás;
  • Háztartás – tippek, konyhai fortélyok, hasznos konyhai eszközök, mosás és takarítás
  • Ünnepek – készülődés karácsonyi, húsvéti és egyéb hagyományos, továbbá családi ünnepekre, gyors és egyszerű receptek, dekorációs ötletek.

Amit ígérünk: naponta egy új tipp! A hasznos és bevált, de egyben egyszerűen, gyorsan és lehetőleg olcsón kivitelezhető tippek könnyebbé és szebbé teszik életünket, stressz és fejtörés helyett több időnk marad családunkra és kedvenc időtöltésünkre.

A Tuti Tippek oldalain lehet hozzászólni, kérdezni, felelni, véleményezni. Kapunk, de adhatunk is tippeket: személyes élményekkel, saját tippekkel, ötletekkel, kipróbált és bevált receptekkel és az ezekhez kapcsolódó hasznos tanácsokkal segíthetünk is egymásnak.

A Tuti Tippeket nyugodt lélekkel lehet ajánlani barátoknak, ismerősöknek is! Jó böngészést kívánunk, és reméljük, hogy mindenki talál honlapunkon valami tutit!

JUNIOR 

A Tutitippek weboldalon létrehozott Junior rovat a gyerekeket buzdítja az aktív időtöltésre, benne többek között olyan témákkal, mint ismerkedés a sütés-főzés alapjaival, receptek, kreatív tippek, családi ünnepek, ötletek szabadidő eltöltésére, egészséges életmód. A Junior ezen túlmenően a fenti témákhoz kapcsolódóan tippeket ad a szülőknek is. A rovatban gyerekek számára érdemi, a mindennapokban hasznos, ugyanakkor játékosan elsajátítható ismereteket közvetítünk, speciálisan a korosztályuknak megfelelő, mégis motiváló megközelítéssel. Célunk természetesen az is, hogy a gyerekek sikerélményeket és pozitív tapasztalatokat is szerezzenek, miközben egy-egy ötlet megvalósításával próbára teszik magukat.

A Junior rovatban megjelenő receptek és kreatív ötletek mindegyike – legtöbb esetben gyerekek aktív közreműködésével – kipróbálásra került, hiszen csakis konkrét tapasztalatok útján lehetséges a gyerekek számára kellőképpen részletes, körültekintő, gyakorlati szempontok szerint kategorizált, ugyanakkor könnyen értelmezhető leírás publikálása.

A Junior oldalakon található tippek használata előtt javasoljuk, hogy minden gyerek és szülő olvassa el a FONTOS alkategóriában összegyűjtött biztonsági figyelmeztetéseket és használati tippeket!